Do you want to stay up to date with gencat news and events?

Sign up to receive the latest on gencat via e-mail, mobile phone and RSS feed. News, events, weather, traffic, public sector job offer announcements... and much more!

 

Sign in

Login a l'aplicació
 HelpNew window
 
 
 Create my account. Subscription form

Why do I have to sign up?

gencat offers these customised services to people who have voluntarily requested them. You just have to fill in a simple form and use your password and you will be able to add and remove subscriptions and rectify or delete your personal data whenever you wish.

 
 • Home
 • > Newsletters

Manage your subscriptions to gencat newsletters

Fill out the subscription form and chose which newsletters you want to sign up for. Whenever you wish to make any modification (subscribe, unsubscribe, correct personal data, etc.), log onto your account using your e-mail address and password.

gencat also offers you other newsletters that work using different subscription systems. Access other gencat newsletters.

Groups

Administració pública (17)

Notícies i informació institucional de diferents àrees de l'Administració, notes de premsa de Govern, etc.

 
 
Agricultura i ramaderia. Pesca (5)

Informació dels sectors agropecuari i pesquer de Catalunya.

 
 • Darreres novetats estadístiques en l'àmbit del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, així com un recull dels documents d'altres organismes i institucions.
 • Butlletí informatiu sobre aspectes en matèria de qualitat i lluita contra els fraus alimentaris. Inclou informació sobre normativa reguladora, aspectes crítics de qualitat en el procés d’elaboració i comercialització dels productes, documents d’interès
 
Comerç. Consum (2)

Actualitat i indicadors del comerç i el consum a Catalunya.

 
 
Cultura (6)

Propostes relacionades amb temàtiques diverses, com la ciència, la cultura, l’empresa, la fotografia, la moda i la cooperació al desenvolupament, entre d’altres

 
 
Economia (3)

L'economia, el finançament, els tributs, la competitivitat empresarial: indicadors, publicacions...

 
 
Educació i formació (3)

Novetats per als serveis docents, el professorat i les famílies amb infants en edat escolar.

 
 • Informar sobre les actuacions que du a terme el Consell Escolar relacionades amb el debat "Ara és demà", sobre el futur de l'educació a Catalunya i estimular la participació.
 • El butlletí s’emmarca en el programa Compartim de gestió del coneixement del CEJFE per crear entorns de treball col·laboratiu que acostin les persones al voltant d'oportunitats de millora o de resolució de problemes de la feina quotidiana.
 
Empresa. Indústria i energia (2)

Informació d’interès per a les empreses i les persones emprenedores. Sector industrial i actualitat sobre l’àmbit de l’energia.

 
 • Butlletí electrònic de l'Institut Català d'Energia. Activitats, convocatòries, ajuts, publicacions, serveis i actualitat en l'àmbit de l'energia a Catalunya.
 
Justícia (3)

Projectes, iniciatives i altres esdeveniments en l'àmbit de la justícia a Catalunya.

 
 • La Biblioteca del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada edita un butlletí de periodicitat quinzenal que es fa ressò de les novetats bibliogràfiques i activitats més destacades de la Biblioteca i del Centre.
 • Butlletí mensual del Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), que es fa ressò de les activitats més destacades del centre.
 • Butlletí quinzenal del Departament de Justícia en què s'informa de les darreres novetats sobre l'Administració de justícia, l'execució penal, la mediació, el dret civil i les entitats jurídiques.
 
Llengua. Comunicació (2)

Butlletins d'actualitat i de consulta sobre la llengua catalana i la diversitat lingüística.

 
 
Medi ambient (9)

Notícies i informacions d'actualitat de l'àmbit del medi ambient.

 
 
Mobilitat. Transports (2)

Actualitzacions sobre mobilitat segura i sostenible, transport públic, etc.

 
 
Salut (20)

Butlletins d'actualitat de la salut i dels serveis sanitaris de Catalunya.

 
 
Serveis socials (4)

Informacions per als professionals dels serveis socials i per a la ciutadania.

 
 
Societat, ciutadania i famílies (11)

Actualitat de les unitats de la Generalitat que treballen per a col·lectius de dones, joves, immigrants, etc. i en àmbits de l'acció ciutadana com la pau i la cooperació.

 
 
Tecnologia. Recerca i innovació (5)

Les tecnologies, la ciència, la recerca i la innovació a Catalunya: universitats, empreses, centres, grups i personal investigador.

 
 
Territori i paisatge. Urbanisme (1)

Butlletins periòdics per a professionals de la planificació territorial, la preservació del paisatge i l'urbanisme.

 
 • El Butlletí oferirà una selecció de les novetats bibliogràfiques incorporades al catàleg de la Biblioteca de Territori i Sostenibilitat cada mes, així com un recull de les notícies de documentació i recursos d’informació disponibles.
 
Treball (3)

Informació i recursos sobre igualtat i qualitat en el treball, economia social i altres temes relacionats amb l'ocupació.

 
 
Turisme (2)

Notícies, activitats i informacions del sector del turisme.

 
 • Informatiu de tot allò que esdevé resultat del Pla NaturCAT2020, així com de temes d’actualitat al voltant de l’ecoturisme (novetats, exemples i recursos disponibles), tant a Catalunya com a nivell internacional.
 • Butlletí de la Direcció General de Turisme i de l'Agència Catalana de Turisme per informar sobre noves estratègies, promoció i coneixement turístics.
 
Universitats (1)

Els plans, estudis, centres, beques i ajuts de la comunitat universitària catalana.

 
 
4.2.2