Do you want to stay up to date with gencat news and events?

Sign up to receive the latest on gencat via e-mail, mobile phone and RSS feed. News, events, weather, traffic, public sector job offer announcements... and much more!

 

Sign in

Login a l'aplicació
 HelpNew window
 
 
 Create my account. Subscription form

Why do I have to sign up?

gencat offers these customised services to people who have voluntarily requested them. You just have to fill in a simple form and use your password and you will be able to add and remove subscriptions and rectify or delete your personal data whenever you wish.

 
 • Home
 • > Newsletters

Manage your subscriptions to gencat newsletters

Fill out the subscription form and chose which newsletters you want to sign up for. Whenever you wish to make any modification (subscribe, unsubscribe, correct personal data, etc.), log onto your account using your e-mail address and password.

gencat also offers you other newsletters that work using different subscription systems. Access other gencat newsletters.

Groups

Administració pública (15)

Notícies i informació institucional de diferents àrees de l'Administració, notes de premsa de Govern, etc.

 
 
Agricultura i ramaderia. Pesca (5)

Informació dels sectors agropecuari i pesquer de Catalunya.

 
 • Recull de documents actualitzats dels principals portals d'Internet que estan lligats al món agrari i rural. Els continguts s'encapçalen sota uns ítems agropecuaris per a la seva posterior recuperació.
 • Darreres novetats estadístiques en l'àmbit del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, així com un recull dels documents d'altres organismes i institucions.
 
Comerç. Consum (2)

Actualitat i indicadors del comerç i el consum a Catalunya.

 
 
Cultura (3)

Propostes relacionades amb temàtiques diverses, com la ciència, la cultura, l’empresa, la fotografia, la moda i la cooperació al desenvolupament, entre d’altres

 
 
Economia (1)

L'economia, el finançament, els tributs, la competitivitat empresarial: indicadors, publicacions...

 
 
Educació i formació (3)

Novetats per als serveis docents, el professorat i les famílies amb infants en edat escolar.

 
 • El butlletí s’emmarca en el programa Compartim de gestió del coneixement del CEJFE per crear entorns de treball col·laboratiu que acostin les persones al voltant d'oportunitats de millora o de resolució de problemes de la feina quotidiana.
 • Butlletí adreçat a facilitar informació del Departament d'Ensenyament a les AMPA dels centres educatius de Catalunya i a famílies.
 
Emergències. Seguretat (1)

Notícies, alertes i campanyes de prevenció dels cossos de seguretat i emergències.

 
 
Empresa. Indústria i energia (2)

Informació d'interès per a les empreses i el sector industrial i actualitat sobre l'àmbit de l'energia.

 
 • Butlletí electrònic de l'Institut Català d'Energia. Activitats, convocatòries, ajuts, publicacions, serveis i actualitat en l'àmbit de l'energia a Catalunya.
 • Publicació destinada a les empreses, organitzacions, persones i la pròpia administració amb la informació més rellevant en matèria de responsabilitat social. Ofereix agenda d'activitats, recull d'experiències i notícies d'actualitat.
 
Justícia (3)

Projectes, iniciatives i altres esdeveniments en l'àmbit de la justícia a Catalunya.

 
 • Butlletí quinzenal del Departament de Justícia en què s'informa de les darreres novetats sobre l'Administració de justícia, l'execució penal, la mediació, el dret civil i les entitats jurídiques.
 • La Biblioteca del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada edita un butlletí de periodicitat quinzenal que es fa ressò de les novetats bibliogràfiques i activitats més destacades de la Biblioteca i del Centre.
 • Butlletí mensual del Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), que es fa ressò de les activitats més destacades del centre.
 
Llengua. Comunicació (2)

Butlletins d'actualitat i de consulta sobre la llengua catalana i la diversitat lingüística.

 
 
Medi ambient (7)

Notícies i informacions d'actualitat de l'àmbit del medi ambient.

 
 
Mobilitat. Transports (1)

Actualitzacions sobre mobilitat segura i sostenible, transport públic, etc.

 
 
Salut (19)

Butlletins d'actualitat de la salut i dels serveis sanitaris de Catalunya.

 
 
Serveis socials (4)

Informacions per als professionals dels serveis socials i per a la ciutadania.

 
 
Societat, ciutadania i famílies (11)

Actualitat de les unitats de la Generalitat que treballen per a col·lectius de dones, joves, immigrants, etc. i en àmbits de l'acció ciutadana com la pau i la cooperació.

 
 
Tecnologia. Recerca i innovació (2)

Les tecnologies, la ciència, la recerca i la innovació a Catalunya: universitats, empreses, centres, grups i personal investigador.

 
 
Treball (3)

Informacions per buscar feina, crear empreses i tot allò relacionat amb l'ocupació.

 
 
Turisme (3)

Notícies, activitats i informacions del sector del turisme.

 
 • Butlletí bimestral de la Direcció General de Turisme que recull estudis, experiències i novetats sobre el sector turístic a Catalunya i a escala internacional.
 • Boletín bimestral de la Dirección General de Turismo que recoge estudios, experiencias y novedades sobre el sector turístico en Cataluña y a escala internacional.
 
Universitats (1)

Els plans, estudis, centres, beques i ajuts de la comunitat universitària catalana.

 
 
4.2.2